Läs mer om Mina sidor och vad som händer när du blir arbetslös

Illustration: Mattias Häggström

Välkommen till oss på Byggnads a-kassa!

Här på vår webbplats hittar du all information du behöver när du blivit arbetslös. Det är också härifrån du loggar in på vår e-tjänst Mina sidor.

Mina sidor fyller du i dina tidrapporter och skickar meddelanden till våra handläggare. Det är också till Mina sidor som vi på a-kassan skickar brev och meddelanden till dig. Du får ett mejl från oss när vi har skickat något till dig. Vill du hellre få ett sms (eller både och) ändrar du det under rubriken Min profil inne på Mina sidor.

Logga in på Mina sidor genom att följa denna länk eller via huvudmenyn.

Hör av dig om du vill ha hjälp att komma igång. Du når oss telefon helgfria vardagar mellan klockan 08.00-16.00 och dygnet runt på vår chatt. Vi hjälper dig gärna!

Uppdaterad:
Sidansvarig: Byggnads a-kassa
Kategorier: