Mintgrön pratbubbla med texten som säger En guide till Mina sidor

Det här behöver du veta för att kunna sköta dina ärenden på Mina sidor.

Så funkar det

På Mina sidor ansöker du om ersättning, tidrapporterar och skickar meddelanden till oss på a-kassan. För att komma till Mina sidor klickar du på Logga in i huvudmenyn här på webbplatsen.

Du får vägledning när du ansöker om ersättning och en att-göra-lista berättar för dig om det finns något du behöver göra. Du kan enkelt ladda upp dokument och bilder vilket gör det lätt för dig att skicka in de uppgifter vi behöver för att kunna handlägga ditt ärende.

Håll dig uppdaterad via mejl och sms

Fyll i din mejladress och ditt mobilnummer under Min profil när du är inloggad på Mina sidor. Då får du ett meddelande varje gång det finns någon ny information till dig eller om vi har ställt en fråga som vi behöver ditt svar på.

Automatisk information

Om vi behöver uppgifter om dig från CSN eller Försäkringskassan skickas det automatiskt till oss. Du kan själv se vilka uppgifter vi har fått in och du har möjligheten att kommentera dem.

Mintgrön pratbubbla med texten Bra att veta om Mina sidor

Börja här!

Innan du loggar in är det bra om du vet lite mer om vad du behöver för att Mina sidor ska fungera så bra som möjligt.

Jag vill läsa mer!

Mintgrön pratbubbla med texten Lös problemen!

Får du det inte att fungera?

Då har vi olika förslag på vad du kan göra för att lösa problem som ibland uppstår när du ska logga in eller signera på Mina sidor.

Jag vill läsa mer!

Uppdaterad: