Vad kostar det?

Det kostar 110 kronor i månaden att vara med i vår a-kassa om du samtidigt är medlem i fackförbundet Byggnads eller Målarna. Medlemsavgiften till facket tillkommer utöver avgiften till a-kassan. Är du endast medlem i a-kassan är avgiften 119 kronor per månad.

Avgiften till oss är densamma oavsett vilken inkomst du har. Det betyder att den inte förändras om du exempelvis studerar, byter jobb, är sjukskriven, föräldraledig, eller arbetslös.

Betala med autogiro

Betala med autogiro

Att betala medlemsavgiften med autogiro är enkelt, bekvämt och miljövänligt. Inga förfallodagar att hålla reda på och du vet att din avgift blir betalad i tid.

Läs mer om autogiro här.

Betala med e-faktura

E-faktura

För att slippa hålla reda på pappersfakturor är e-fakura ett smart alternativ. Du anmäler själv att du vill betala med e-faktura på din internetbank.

Läs mer om e-faktura här.

Faktura till Kivra

Faktura till Kivra

Om du inte betalar med autogiro eller e-faktura och är ansluten till Kivra går dina avier automatiskt till Kivra.

Läs mer om Kivra här.

Faktura med posten

Faktura med posten

Om du inte betalar med autogiro, e-faktura eller får dina avier till Kivra skickar vi dem med posten till din folkbokföringsadress.

Läs mer om fakturor med posten här.

Har ditt medlemskap avslutats?

Har ditt medlemskap avslutats?

Om vi saknar tre medlemsavgifter från dig i slutet av en månad riskerar du att förlora ditt medlemskap. Därför är det viktigt att betala avgiften i tid för att inte få ett avbrott i medlemsperioden.

Läs mer här.

Är du med i facket?

Är du med i facket?

Är du medlem både i a-kassan och något av våra fackförbund? Läs gärna mer om hur medlemsavgiften faktureras då.

Läs mer om fakturor när du även är med i facket.

Ansök om medlemskap

På denna webbplats kan du endast ansöka om medlemskap i Byggnads a-kassa. För att bli medlem i fackförbundet Byggnads eller Målarna följer du länkarna nedan.

Uppdaterad:
Sidansvarig: Byggnads a-kassa
Kategorier: