Därför ska du välja oss

Det finns många anledningar till att vara medlem hos oss i a-kassan men framförallt handlar det om trygghet. Här får du några starka skäl till varför du ska välja vår a-kassa:

 1. A-kassan + facket = trygghet

  Är du medlem i både a-kassan och facket får du den bästa försäkringen. Ditt medlemskap i a-kassan kan ge dig 80 procent av din lön om du skulle bli arbetslös och facket hjälper dig med frågor om till exempel lön och arbetsmiljö.

 2. Vi kan reglerna

  Inom ramen för den lagstiftning som styr vår verksamhet ser vi alltid till våra medlemmars bästa. Vi har många års samlad erfarenhet och vi kan arbetslöshetsförsäkringen på våra fem fingrar. Skulle du trots det ha en fråga som vi inte kan svara på så är vi snabba på att reda ut vad som gäller.

 3. Vi är tillgängliga

  Du kan ringa till oss helgfria vardagar mellan klockan 08.00-16.00. Prova gärna att ställa din fråga i chatten eller skicka ett meddelande till oss via Mina sidor - det kan du göra dygnet runt.

 4. Vi kan våra branscher

  Ingen annan a-kassa kan våra branscher bättre än vi. Vi vet när konjunkturen svänger och vi vet hur förutsättningarna ser ut inom våra olika verksamhetsområden. Den kunskapen är vi stolta över och den har du glädje av som medlem.

 5. Våra medlemmar gillar oss

  Vi frågar regelbundet vad våra medlemmar tycker om oss och svaren visar att vi är uppskattade. Vi gör ett bra jobb och vi erbjuder det du behöver när du blir arbetslös - kompetent och empatisk personal som hjälper till under omställningen mellan jobb.

  Klicka här för att ansöka om medlemskap. Gör det redan i dag så missar du ingen värdefull medlemstid. Välkommen till oss!